Remonttipalvelut luotettavasti - toimialueena Turku ja lähiseutu

Rakennus S. Kivelä on luotettava Turun seudun remonttipalvelu, joka tarjoaa monipuolisia saneerausratkaisuja asiakkaillemme. Remontit tapahtuvat pääsääntöisesti Turun seudulla eli Turku ja sen ympäristökunnat, kuten Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina ja Rusko ovat yleisimmät toimialueemme. Sopimuksesta remontointi onnistuu kuitenkin koko Varsinais-Suomen alueella.

Tilaa laadukas remonttimies Turusta

Onnistunut remontti syntyy kokeneiden ammattilaisten käsissä. Toteutamme monipuolisesti erilaisten kohteiden remontteja eli meiltä löytyy remonttimies pienelle projektille sekä kokonainen tiimi isompiin kohteisiin. Toteutamme niin omakotitalojen, taloyhtiöiden, teollisuushallien ja muiden kiinteistöjen remontit. Teemme kattavasti niin sauna- ja kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, pintaremontit, ikkunan asennukset, vauriokorjaukset ja sisustusremontit. Olemme luotettava remonttifirma Turun seudulla – takana on lukuisia, laadukkaita remontteja. Tavoitteenamme on olla vakuuttava tekijä ja on ollut ilo todeta, että asiakaskuntamme laajenee paljon suosittelujen kautta. Ota yhteyttä ja pyydä remonttitarjous.

Hyvä remonttifirma avaimet käteen -palveluna

Remontoimme ammattitaidolla kaikki tilat keittiöstä kylpyhuoneeseen. Kuuntelemme ja kartoitamme toiveesi ja toteutamme työn niiden pohjalta. Vetääkö ikkunoista tai vuotaako kylmää ilmaa ovista? Teemme myös ikkunaremontit ja oviremontit kaikissa kohteissa. Kerro meille, millainen remontti olisi asunnossasi ajankohtainen. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista remonttipalvelua vuosien kokemuksella.

Tilaa remontti avaimet käteen -palveluna. Teemme remontit alusta loppuun yhdellä sopimuksella, joten meiltä saat palvelua avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvaltainen palvelumme on vaivaton ja huoleton vaihtoehto, sillä huolehdimme kaikesta puolestasi.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone- ja saunaremontit vaativat kokeneen ammattilaisen vahvaa otetta ja erikoisosaamista. Kylpyhuoneremontti onkin yksi vaativimmista remonttityypeistä. Huonosti toteutetusta pohjatyöstä vesieristyksineen koituu monikertainen vaiva ja kustannus verrattuna siihen, jos ne olisi heti alun perinkin toteutettu laadukkaasti ammattilaisten toimesta. Remonttifirmamme käyttää vain sertifioituja, toistensa kanssa yhteensopivia tuotteita, joten toteutuksen laadukkuus on sitenkin taattu.

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti

Asunto-osakkeesta kannattaa pitää hyvää huolta. Tilaa meiltä huoneistoremontti esimerkiksi rivitaloon tai kerrostaloon, niin teemme sen alusta loppuun saakka toiveidesi mukaan. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten ennen työhön ryhtymistä on syytä varata aikaa huolelliseen suunnitteluun.

Asunto-osakeyhtiölain mukaan asunnossa tehtävistä remonteista on ilmoitettava taloyhtiön hallitukselle. Talon rakenteisiin ja naapurihuoneiston vaikuttavista muutoksista tulee aina tehdä kirjallinen remontti-ilmoitus. Lupa kannattaa pyytää ajoissa, sillä huoneistoremontti voidaan aloittaa vasta sen myöntämisen jälkeen.

Omakotitalon sisustusremontti

Näyttävätkö vanhat pinnat kuluneilta? Onko yleisvaikutelma vanhanaikainen ja aikansa elänyt? Repsottavatko saumat ja halkeilevatko laatat? Jos vastasit kyllä, on aika kutsua ammattilainen paikalle. Sisustusremontti on helppo tapa uudistaa tila mieluisaksi. Vanha asunto voidaan saada näyttämään uudelta pienilläkin muutoksilla.

Raikas ilme syntyy esimerkiksi katon, seinien, lattioiden ja listoituksien uusimisella. Jos vesivahinko yllättää, korjaamme sen aiheuttamat tuhot nopeasti. Olipa kyseessä putkivuoto tai muu kosteusvaurio, me kuivaamme ja kunnostamme tilan alkuperäistä vastaavaksi.

Sisustusremontti parantaa asumisviihtyisyyttä ja nostaa asunnon arvoa. Hyvännäköiseksi remontoitu asunto houkuttelee myös potentiaalisia ostajia ja menee paremmin kaupaksi.

Ovi- ja ikkunaremontti edullisesti

Toteutamme myös muut julkisivuremontit, kuten ovi- ja ikkunaremontit. Ikkunoilla ja ovilla on iso asema kiinteistöjen energiatehokkuudessa. Ovi- ja ikkunaremontit eivät ole hullumpia sijoituksia, sillä se maksaa hyvin pian itsensä takaisin energiakustannuksissa ja asumisviihtyvyydessä. Vähempi viima ja parantunut äänieristys tuntuvat ja kuuluvat heti. Ovi- ja ikkunaremonttien toteutukseen kuuluu vanhojen karmien poisto, huolelliset pohjatyöt, asennus ja viimeistelytyöt viimeisintä peitelistaa myöten.

Uusi ulko-ovi viimeistelee talon julkisivun ja kutsuu astumaan sisään. Hyvä ovi on turvallinen ja kestää hyvin käyttöä. Pääoven lisäksi vaihdamme ja asennamme esimerkiksi sivuovet, takaovet, parvekeovet ja terassiovet.

Oviremontti kannattaa usein tehdä ikkunaremontin yhteydessä. Olisiko aika vaihtaa vanhan tilalle uusi ulko-ovi? Tarjous kannattaa pyytää jo tänään!

Tilaa remontti alan asiantuntijalta vaikka heti, pyydä tarjous jo tänään. Kustannusarvion laatiminen ei maksa mitään.