Kylpyhuoneremontti alan asiantuntijalta Varsinais-Suomessa

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, joka vaatii runsaasti kokemusta ja erikoisosaamista. Rakennus S. Kivelä on luotettava tekijä, joka on remontoinut onnistuneesti lukuisia kylpyhuoneita Turun seudulla. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, mikäli tarve vaatii. Olemme myöskin olleet ilahtuneita siitä, kuinka hyvin asiakaskuntamme laajenee suositusten kautta. Se, jos mikä, on laadun ja luottamuksen osoitus. Ota sinäkin yhteyttä ja teetä kylppäriremontti kauttamme.

Remonttipalvelut avaimet käteen -palveluna

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut vaivattomasti yhdestä paikasta, avaimet käteen -palveluna. Kylpyhuoneremontti tehdään aina laatutakuulla, joka varmistaa kattavan turvan tulevaisuudessakin. Kylpyhuoneremontti on ehdottomasti yksi niistä kodin remonteista, jotka vaativat vahvaa erikoisosaamista.

Kylpyhuoneen valaistus ja muut pienet silaukset

Millainen on sinun unelmiesi kylpyhuone? Olipa suunnitelmissasi pieni ja näppärä suihkutila tai kokonainen kotikylpylä, me autamme haaveittesi toteuttamisessa. Kylpyhuoneen valaistus ja kylpyhuonekalusteet ovat yllättävän tärkeitä yhtenäisen ja viihtyisän ilmeen luomisessa. Saat meiltä hyviä vinkkejä valaistuksen ja kylpyhuonekalusteiden sijoitteluun sekä varsinaiseen toteutukseen. Myös esimerkiksi laattojen valinnalla saadaan aikaan huomattavia piristyksiä sisustukseen.

Laita märkätilat kerralla kuntoon

Kylpyhuoneen saneerauksen yhteydessä kannattaa teettää myös WC-remontti tai saunaremontti. Näin kaikki märkätilat tulevat kerralla kuntoon ja ne voidaan tarvittaessa remontoida yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Lisää asumisviihtyvyyttä – tilaa toimiva kokonaisuus!

Kosteiden tilojen korjaukset kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Vanhojen asuntojen virheellisistä rakenneratkaisuista, tarvittavien tekniikoiden puutteesta ja tilojen virheellisestä käytöstä halutaan yhä useammin eroon. Huolellisesti suunniteltu ja hyvin tehty märkätilaremontti parantaa elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä. Se kohottaa myös asunnon arvoa ja tekee siitä houkuttelevamman kohteen asuntomarkkinoilla.

Vesivahingon korjaus ammattitaidolla

Yllättikö vesivahinko? Ei hätää, meiltä saat avun nopeasti! Korjaamme ja tutkimme kaikenlaiset vesivahingot äkillisistä putkivuodoista pitkän ajan kuluessa syntyneisiin kosteusvaurioihin saakka.

Rakenteessa piilevästä ylimääräisestä kosteudesta kertovat esimerkiksi näkyvä vesi, laattojen ja maalin irtoilu, muovimaton kupruilu, rakennuslevyjen ja puurakenteiden tummuminen ja turpoaminen, ummehtunut ja paha haju sekä vuotoäänet. Myös asukkaiden hengitystiesairaudet ja yliherkkyydet voivat olla merkki kosteudesta.

Vesivahingon korjaus on yleistä, joten tiedämme, miten toimia vahinkokohteessa. Pyrimme aloittamaan kuivaukset ja kastuneiden rakenteiden purkutyöt mahdollisimman nopeasti, jotta vauriot ja kustannukset jäävät oletettua pienemmiksi.