Saunaremontti kustannustehokkaasti

Saunaremontti kannattaa toteuttaa kunnolla, sillä kyseessä on suomalaisille pyhä paikka. Rakennus S. Kivelä Oy tietää kuinka tärkeä tila on kyseessä, joten siksi panostamme saunaasi sataprosenttisesti loppuun asti. Saunaremonttia teettäessä ei välttämättä kannata liikaa säästellä, koska jokainen meistä varmasti haluaa unelmiensa saunan. Saunatilan pitää olla viihtyisä ja tyylikäs, viimeisen päälle suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus jonne kelpaa vaikka naapurinkin viedä.

Teemme saunaremontit kattavasti Turun seudulla ja lähikunnissa kuten Raisiossa, Kaarinassa, Liedossa, Ruskossa ja Naantalissa. Tarvittaessa koko Varsinais-Suomi on toiminta-aluettamme. Pyydä ilmainen kustannusarvio omalle saunaprojektillesi.

Saunatilat avaimet käteen -toteutuksina

Toteutamme saunaremontit aina lattiasta kattoon avaimet käteen -palveluna. Tämä tarkoittaa sitä että saat koko tekemisen alusta loppuun meiltä. Teemme lattiakaadot ja -laatoitukset sekä märkätilojen eristykset ja kylpyhuoneen tarvittavat asennukset. Kylppäri ja sauna kannattaakin yleensä laittaa samaan aikaan kuntoon. Saunapaneelit ja kiukaan asennus sekä kaikki tarvittava saunatilasi parantamiseksi hoituu kätevästi kauttamme. Sinun ei tarvitse muuta kuin kertoa meille, millaisen saunan haluat.

Miksi saunaremontit kannattaa teettää juuri meillä?

Rakennus S. Kivelä on märkätilasaneerausten asiantuntija. Saunaremontti tehdään aina standardien mukaan, sertifioidusti. Mikä on erityisen tärkeää silloin kun kyseessä on vesieristykset. Vesieristäminen on remontoinnissa yksi tärkeimmistä osa-alueista, sellainen osa remppaa joka kannattaa hoitaa kunnolla. Näin vältytään kosteusvaurioilta ja varmistetaan se ettei tarvitse jälkikäteen lähteä mitään. Sauna- ja pesutilat kannattaa aina teetättää alan asiantuntevan märkätilasaneeraajan avulla.

Saunan lauteet ja valaistus toiveidesi mukaan

Millainen on juuri sinun unelmiesi saunatila? Millaisen valaistuksen haluat saunaasi ja onko lauteiden värillä tai laadulla merkitystä? Kaikki on suunniteltavissa ja voit joko antaa meille valmiin toimeksiannon halutuilla materiaaleilla tai pyytää apua saunan suunnitteluun.

Oli suunnitelmissa sitten pieni ja näppärä saunatila tai massiivinen sauna isolla kiukaalla ja näyttävällä valaistuksella, me autamme sinua toteuttamaan haaveesi. Saunan lauteet, lasiovet, valaistus, kiuas sekä kaikki tarvittava onnistuu toiveesi mukaan kauttamme. Hoidamme laatumääräysten mukaiset asennukset kohteeseesi.

Saat tarvittaessa meiltä vinkkejä saunakalusteiden sijoitteluun ja ratkaisuihin liittyen. Meiltä löytyy vuosien kokemus asennuksista – käytännöllisistä ja näyttävistä ratkaisuista. Tämän vuoksi pystymme opastamaan asiakasta päätösten tekemisessä. Ota yhteyttä ja pyydä saunaremonttitarjous vaikka jo tänään, vastaamme tiedusteluihin nopeasti.